Levende Vann

 

:: ressurser

:: nyheter

:: arrangementer

:: om

:: kontakt

:: støtt


Stiftelsen Levende Vann
Daniel & Silvia Pel

Bølbekkveien 8
2860 Hov | Norge

+47 413 61 490
+47 930 20 036

audio presentations
Temasabbat i Mandal

Temasabbat holdt i Mandal, februar 2015:

Gudstjeneste: Åpenbaringens kommende klimaks.

Ettermiddagsmøte: Vår avhengighet av Gud.

Temasabbat i Stavanger

Temasabbat holdt i Stavanger, oktober 2014:

Gudstjeneste: Livet i lys av evigheten.

Ettermiddagsmøte: Vår avhengighet av Gud.

Det er mer mellom himmel og jord

Det er lett å forholde seg til det konkrete og håndgripelige. Men noen ganger konfronteres vi med opplevelser som tvinger tankene under overflaten og får oss til å utbryte: Det finns mer mellom himmel og jord... Det kan være uforklarlige fenomener, overveldende 'styrelser', eller mirakuløs beskyttelse. Er det et overordnet vesen som styrer begivenhetenes gang? Er vi del av et større bilde? Pågår en usynlig kamp bak kulissene?...

fanget i kryssilden

Bibelen framstiller en konflikt som har herjet universet i flere årtusener. Det er en kamp mellom sannhet og løgn, og vi er alle en del av den. Oppdag hva som foregår bak kulilssene, og hvordan du kan være med på å skape en forskjell. Serien ble holdt under Matteson Misjonsskoles Inspirasjonshelg høsten 2012, og tar et ferskt blikk på Gud, Bibelen, konflikten og deg!

sommerleir 2014 Hvert år holder Levende Vann en sommerleir i Norge - til fysisk og åndelig fornyelse. Vi får lytte til dynamisk forkynnelse, inspirerende musikk og oppleve et varmt fellesskap - i rammen av storslått norsk natur. Her kan du lytte til talene og andaktene som ble holdt under Levende Vanns sommerleir 2014.
sommerleir 2013

Hvert år holder Levende Vann en sommerleir i Norge - til fysisk og åndelig fornyelse. Vi får lytte til dynamisk forkynnelse, inspirerende musikk og oppleve et varmt fellesskap - i rammen av storslått norsk natur. Her kan du lytte til talene og andaktene som ble holdt under Levende Vanns sommerleir 2013.

sommerleir 2012

Hvert år holder Levende Vann en sommerleir i Norge - til fysisk og åndelig fornyelse. Vi får lytte til dynamisk forkynnelse, inspirerende musikk og oppleve et varmt fellesskap - i rammen av storslått norsk natur. Her kan du lytte til talene og andaktene som ble holdt under Levende Vanns sommerleir 2012.

inspirasjonsuken EBS 2011

Her er et utvalg taler som Daniel holdt under Inspirasjonsuken på den Europeiske Bibelskolen i 2011. De fokuserer bl. a. på Guds holdning og karakter, Ordets kraft og vår rolle i Åndskampen. Vi blir også utfordret til å ta et nærmere blikk på hensikten med vår tilværelse og Guds kall til hver av oss personlig.

tilbedelse i endetiden Er det likegyldig hvordan vi tilber? Har vårt Gudsbilde noe å si for måten vi tilnærmer oss Vår Herre på? Hvilken rolle spiller tilbedelse i et endetidsperspektiv? Disse møtene ble holdt i Skotselv Adventkirke under en temasabbat i 2010.
andre taler Vi har samlet et lite utvalg taler som Daniel har holdt med norsk oversettelse. Vi ber om at forkynnelsen vil bidra til vekst og styrke i ditt trosliv, og at Herrens Ånd får blåse liv i Ordet, slik at det kan ha en forvandlende og livgivende innflytelse.

engelsk english| norsk norsk| svensk svensk| dansk dansk| deutsch deutsch