Levende Vann

 

:: ressurser

:: nyheter

:: arrangementer

:: om

:: kontakt

:: støtt


Stiftelsen Levende Vann
Daniel & Silvia Pel

Bølbekkveien 8
2860 Hov | Norge

+47 413 61 490
+47 930 20 036

prophecy | after 2012
LV sommerleir 2014 Temaet for Levende Vanns sommerleir 2014 var "Smittende kristendom - spre helse, livsglede og håp". Vi håper du vil bli beriket av møtene holdt av talerne Mike Lemon, Dan Millares og Daniel Pel.
finns det mer?

Er det et overordnet vesen som styrer begivenhetenes gang? Er vi del av et større bilde? Pågår en usynlig kamp bak kulissene? Hva er meningen med livet? 4-delers TV-serie tatt opp på LifeStyle TV. Engelsk med svensk oversettelse.

den vanskeligste bønnen For 2000 år siden lærte Jesus disiplene sine en kort, men kraftfull, bønn. Oppdag hvordan Fader Vår kan gå fra å være et rituale til å bli en revoulusjon i ditt liv.
et ferskt blikk på de ti bud Hvordan kan Guds lov bli mer enn en liste med regler? Oppdag hvordan budene er personlige løfter fra Gud. De vitner om en Herre og Frelser som er langt bedre enn du kunne forestille deg.
den formgivende faktor - Kristus eller kulturen? Hva er det som påvirker og former livet ditt? Oppdag hva det vil si å være en Kristi etterfølger i en stadig skiftende kultur.
tapt, men funnet

Presentasjonen "Tapt, men funnet" tar et nærmere blikk på noen av lignelsene Jesus fortalte, som kaster lys over hensikten med livet og vår verdi i himmelens øyne.

en ny utgang

Presentasjonen "En ny utgang" tar utgangspunkt i jødefolkets befrielse fra slaveriet i Egypt. Denne historien fra oldtiden er bare et skyggebilde av en annen utfrielse, som vi alle kan få oppleve.

åpenbaringens to vitner

Presentasjonen "Åpenbaringens to vitner" framhever Guds Ord, som har bestått tidenes test. Oppdag hvordan du kan gjøre Guds Ord til en fast grunnvoll i livet ditt!

 

kristendommens lange reise

Presentasjonen "Kristendommens lange reise" gir en panorama-oversikt fra Guds menighet opp igjennom tidene, og fremmer forståelsen av hva det vil si å være en Kristi etterfølger.

 

 

engelsk english| norsk norsk| svensk svensk| dansk dansk| deutsch deutsch